Sale Long 4 Lashes - szupertartós szempillaspirál 24H - 8ml

Long 4 Lashes - szupertartós szempillaspirál 24H - 8ml

  • Elérhető: Készleten
  • Gyártó: Long 4 Lashes
  • Cikkszám: '5900116025223'
Darab:

Long 4 Lashes - szupertartós szempillaspirál 24H - 8ml

Innovatív és rendkívül tartós formula, a Tube Technology biztosítja a 24-óras hatást, kifejezően hangsúlyozva a szemeket, szétkenés, szóródás és csíkok nélkül. A forradalmi szempillaspirál nem úgy festi a szempillákat, mint a hagyományos spirál – csak fátyolt alkot („csöveket”) mindegyik körül, melyek izzadságállóak, páraállóak és könnyállóak. Ezzel együtt könnyen el lehet távolítani meleg vízzel. Biotint tartalmaz, mely hatékonyan erősíti a szempillákat és serkenti növekedésüket.

Használati utasítás:  húzd ki a spirált a szempilla tövétől kezdve – végig. A látványosabb eredmény eléréséhez több rétegben is felvihető.

Tartalom: 8 ml

INCI: Aqua, Acrylates/Ethylhexyl Acrylates Copolymer, Cera Alba, Carnauba Wax, Isodecyl Neopentanoate, Glyceryl Stearate, Propanediol, Propylene Glycol, Laureth 50, Stearic Acid, Glyceryl Stearate Citrate, Dimethicone, Xanthan Gum  Hydroxyethylcellulose, Sodium Citrate, Allantoin, Biotin, Sodium Hyaluronate, Urea, Disodium Phosphate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cl 77499

Az akciós ár a készlet erejéig érvényes!