Long 4 Lashes Szempillanövesztő Szérum 3ml + Ajándék Long 4 Lashes Micellás Gél 250ml

  • Elérhető: Készleten
  • Gyártó: Long 4 Lashes
  • Cikkszám: 'L4LSET1'
Darab:

Long 4 Lashes Szempillanövesztő Szérum 3ml + Ajándék Long 4 Lashes Micellás Gél 250ml

Long 4 Lashes szérum a szempillák táplálószere, melynek feladata a szempillák meghosszabbítása, megvastagítása és megerősítése, valamint mennyiségének növelése. Long 4 Lashes befolyásolja a szempillák kondíciójának javítását, ráadásul mélyíti azok természetes színét.

Hogyan hat a Long 4 Lashes szempilla szérum?

A Long 4 Lashes látványos eredményéért felelős összetevő a bimatoproszt - úgy vélik, hogy jelenleg az egyik leghatásosabb vegyület, mely stimulálja a szempillák növekedését. A bimatoproszt befolyásolja a szempillák növekvő fázisát, növelve azok mennyiségét és hosszát, befolyásolja azok passzív/mozdulatlan fázisát, melyben a szempilláknak már megállt a növekedése. A bimatoproszt ebben a fázisában meghosszabbítja a szempillák életének hosszát.

Emellett szérum tartalmaz:

•  hialuronsavat: hidratálja és simítja a szempillák felületét

•  B5 Provitamint: mely erősíti és javítja a szempillák struktúráját, ennek köszönhetően a szempillák erősebbek, elasztikusabbak és fényesebbek lesznek

•  allantoint: mely megelőzi az irritációt és bőrvörösséget és csillapítja a már kialakult bőrirritációkat

Hogyan használható Long 4 Lashes szempilla szérum?

A használat előtt a sminket el kell távolítani. A szérumot ecsettel-applikátorral kell felvinni a száraz és tiszta szemhéj bőrére a felső szempillák mentén vagy a szemöldökön. Alkalmazni naponta egyszer szükséges, éjszakára. A Long 4 Lashes szérum nem használható a szem belsejében és a szem alsó szempilláira.

Tartalom: 3 ml

Összetétel: Aqua, Pentylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Bimatoprost, Hydrolyzed Hyaluronate, Pantenol, Allantoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium Phosphate, Triethanolamine, Methylparaben, Alcohol.


Long 4 Lashes Micellás Gél 250ml

Tökéletesen megtisztítja a bőrt és alaposan eltávolítja a sminket, dörzsölés nélkül.  A micellás szerkezet hatékonyan megköti az összes szennyeződést, miközben nem veszélyezteti a bőr természetes egyensúlyát. A B5 provitamin hozzájárul ahhoz, hogy a szempillák simábbá és rugalmasabbá váljanak. A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag avokádóolaj erősíti és regenerálja a szerkezetüket. A természetes babassu olaj ragyogást és egészséges megjelenést kölcsönöz a szempilláknak.

Használata: Kis mennyiségű gél felvinni a vattakorongra és finoman megtisztítani a szem és száj környékét, valamint az arcbőrt. 


Korlátozott mennyiségben!