Sale Long 4 Lashes Szempillanövesztő Szérum - 3ml + Long 4 Lashes Erősítő Szempillaspirál - 10ml

Long 4 Lashes Szempillanövesztő Szérum - 3ml + Long 4 Lashes Erősítő Szempillaspirál - 10ml

  • Elérhető: Készleten
  • Gyártó: Long 4 Lashes
  • Cikkszám: 'L4L0026'
Darab:

Long 4 Lashes Szempillanövesztő Szérum 3ml

Long 4 Lashes szérum a szempillák táplálószere, melynek feladata a szempillák meghosszabbítása, megvastagítása és megerősítése, valamint mennyiségének növelése. Long 4 Lashes befolyásolja a szempillák kondíciójának javítását, ráadásul mélyíti azok természetes színét.

Hogyan hat a Long 4 Lashes szempilla szérum?

A Long 4 Lashes látványos eredményéért felelős összetevő a bimatoproszt - úgy vélik, hogy jelenleg az egyik leghatásosabb vegyület, mely stimulálja a szempillák növekedését. A bimatoproszt befolyásolja a szempillák növekvő fázisát, növelve azok mennyiségét és hosszát, befolyásolja azok passzív/mozdulatlan fázisát, melyben a szempilláknak már megállt a növekedése. A bimatoproszt ebben a fázisában meghosszabbítja a szempillák életének hosszát.

Emellett szérum tartalmaz:

•  hialuronsavat: hidratálja és simítja a szempillák felületét

•  B5 Provitamint: mely erősíti és javítja a szempillák struktúráját, ennek köszönhetően a szempillák erősebbek, elasztikusabbak és fényesebbek lesznek

•  allantoint: mely megelőzi az irritációt és bőrvörösséget és csillapítja a már kialakult bőrirritációkat

Hogyan használható Long 4 Lashes szempilla szérum?

A használat előtt a sminket el kell távolítani. A szérumot ecsettel-applikátorral kell felvinni a száraz és tiszta szemhéj bőrére a felső szempillák mentén vagy a szemöldökön. Alkalmazni naponta egyszer szükséges, éjszakára. A Long 4 Lashes szérum nem használható a szem belsejében és a szem alsó szempilláira.

Tartalom: 3 ml

Összetétel: Aqua, Pentylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Bimatoprost, Hydrolyzed Hyaluronate, Pantenol, Allantoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium Phosphate, Triethanolamine, Methylparaben, Alcohol.

Long 4 Lashes Erősítő Szempillaspirál - 10ml

Az innovatív erősítő szempillaspirál fokozatosan táplál, segíti és felgyorsítja a szempillák növekedését. Az egyedülálló hatóanyag összetételével gyönyörűen hangsúlyozza a szempillákat - meghosszabbítja, kiemeli, formázza azokat. A termék biotint és szilíciumdioxidot tartalmaz, amelyek erősítenek és stimulálják a növekedést. A B5-provitamin egészségessé és fényessé varázsol.A növényi viaszok és a karnauba viasz erősítik a szempillák szerkezetét - lágyak, de rugalmasak maradnak. Használata: Vidd fel a szempillaspirált az ecsettel a szempillák tövétől egészen a végekig. Könnyen kenhető, nem ragasztja össze a szempillákat és nem hagy csomókat.


Az akciós ár a készlet erejéig érvényes!