Less 4 Age Ráncfeltöltő hidrogél 30ml

  • Elérhető: Készleten
  • Gyártó: Less 4 Age
  • Cikkszám: '5900116039077'
Darab:

Less 4 Age Ráncfeltöltő hidrogél 30ml

A ráncfeltöltő hidrogél egy egyedülálló 2 in 1 formulával rendelkező gél, mely tartalmazza a krémet és a koncentrált szérumot. Intenzíven hidratálja és simítja a bőrt, csökkenti az öregedés jeleit. 14 napos használat után a ráncok csökkennek és a bőr láthatóan megfiatalodik. A formula tartalmazza a fejlett Neuropeptid BIO-GENETIC G3-at, amely serkenti a bőr megújulási folyamatát, simít és stabilizál. Ezen kívül tartalmaz AQUA-LYS komplexet, amely hialuronsavban és cukorvegyületekben gazdag, hatékonyan hidratálja a bőrt, megőrzi a vizet a bőr mélyebb rétegeiben. Olajmentes formula.

Egy azonnali arcemelő hatás eléréséhez egészítsd ki a hidrogél használatát a Less4Age azonnali emelő koncentrátummal, amely látványos simító hatást nyújt, csökkenti a szem alatti táskákat és a ráncokat mindössze két perc alatt.

Használata: Vidd fel a megtisztított arc és szem körüli bőrre. Hagyd beszívódni. Alkalmazd minden reggel és este. Alkalmazás után enyhe bizsergő érzés jelenhet meg - kérjük, vedd figyelembe, hogy ez normális és az érzés néhány perc elteltével megszűnik.